Advertentie

Dagwaarde auto

Om de waarde van uw auto op dit moment te bepalen, kunt u ervoor kiezen om de dagwaarde van uw auto door een erkende garage na te laten kijken. Bij het bepalen van de dagwaarde wordt onder andere gebruik gemaakt van de gegevens uit het RDW register, die op basis van het kenteken opgevraagd kunnen worden. Daarnaast kijkt de garage ook naar de staat van het voertuig, het bouwjaar en het huidige aantal kilometers. Daarnaast wordt ook gekeken naar de prijzen van andere aanbieders, uiteindelijk zal hier de dagwaarde van de auto uitkomen.De dagwaarde van uw auto is een goede richtlijn om als verkoopprijs te nemen op het moment dat u uw auto gaat verkopen. Natuurlijk kunt u niet verwachten dat u altijd precies de dagwaarde van uw auto ontvangt bij de verkoop hiervan, op tweedehands auto’s wordt tenslotte altijd geboden. Als u de dagwaarde van de auto in een erkend rapport kunt tonen bij een verkoop hiervan, dan kunt u potentiële kopers wellicht beter overtuigen van de waarde van uw auto waarna de verkoopprijs hoger uitvalt.

Dagwaarde auto

Dagwaarde auto berekenen rdw is iets wat je natuurlijk graag doet om autowaarde te achterhalen. Een garage bepaalt bijvoorbeeld ook de dagwaarde van een auto op het moment dat een klant deze op een nieuwe of andere tweedehands auto in wilt ruilen, op deze manier kan er worden bepaald hoeveel er moet worden bijbetaald. U kunt ervoor kiezen om de dagwaarde van uw auto door verschillende erkende garages onafhankelijk van elkaar te laten bepalen, op deze manier hebt u een nog betere richtlijn voor de waarde van uw voertuig.

De dagwaarde van een auto verandert constant, bijvoorbeeld wanneer er meer kilometers op de teller komen, op het moment dat er een nieuw model van een bepaalde auto aankomt, de economische tijd waarin de auto wordt verkocht en natuurlijk de prijzen van andere aanbieders. De dagwaarde van uw auto zoals deze bepaald wordt door een erkende garage is dus niet heel lang actueel, u dient hier bij een eventuele verkoop rekening mee te houden.Doe de kenteken check
Menu
Contact
RDW Contact

Advertentie