Advertentie

RDW contact

U kunt verschillende redenen hebben om contact op te nemen met het RDW, mogelijke redenen zijn bijvoorbeeld het inleveren van uw kentekenpapieren op het moment dat u deze gaat slopen, het stellen van een vraag over het APK keuren van uw auto, het beklag doen over een bekeuring voor een verlopen APK keuring en het laten keuren van een nieuw voertuig.

Wilt u een RDW kentekencheck doen? Klik hier voor de RDW kentekencheck.

 

 

 

RDW bellen

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het RDW, allereerst kunt u natuurlijk een vestiging bij u in de buurt verzoeken, verder hebt u nog de mogelijkheid om contact op te nemen per e-mail of per telefoon. Het contact opnemen met het RDW per e-mail kan aan de hand van een contactformulier, u krijgt hierop binnen 3 werkdagen een reactie. Als u direct contact op wilt nemen met het RDW, dan kunt u er het best voor kiezen om contact op te nemen per telefoon, de klantenservice van het RDW is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0900 0739. De kosten voor het bellen naar het RDW bedragen € 0,10 per minuut.

Het is aan te raden om eerst de veelgestelde vragen te bekijken op de website van het RDW, in negen van de tien gevallen kunt u namelijk tussen deze veelgestelde vragen al uw antwoord vinden, het scheelt u hierdoor uiteindelijk heel wat tijd. Op het moment dat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat, of het antwoord dat gegeven is op de betreffende vraag bij de veelgestelde vragen voor u niet voldoende is, dan kunt u natuurlijk nog altijd per e-mail of telefonisch contact opnemen met het RDW om uw vraag te laten beantwoorden.

Doe de kenteken check
Menu
Contact
RDW Contact

Advertentie